Eurogamer.dk

DreamHacks League of Legends turnering afgjort

Flere og flere danske professionelle.

DreamHack foregår i Jönköping i Sverige, og er officielt verdens største LAN event. I 2009 havde de over 200.000 besøgende. Til hver event er der selvfølgeligt en masse turneringer og konkurrencer, og til de seneste events har der også været League of Legends turneringer. 8 hold dyster om førstepræmien som er 125.000 svenske kroner.

Til denne turnering har der været hele 7 danskere med; de to danskere som spiller CLG.EU (Froggen og Wickd), og det danske hold Copenhagen Wolves. Begge hold nåede til semifinalen, hvor Copenhagen Wolves blev slået ud af CLG.EU.

Der blev leveret noget legendarisk spil af danskerne, men specielt Froggen gjorde det godt, med en enormt god Lux i kampen mellem CLG.EU og Copenhagen Wolves (som i kan se en samling klip fra nedenfor).

CLG.EU tabte dog til FnaticRC i finalen, imens omkring 100.000 mennesker heppede med hjemmefra da de blev vinderne af DreamHack Winter 2012 League of Legends turneringen, og løb med de 125.000 svenske kr.

Kampen kan ses på Twitch.tv.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...