Eurogamer.dk

Vild med Brink? Så glæd dig til næste uge

Splash Damage har en ny spilafsløring parat i næste uge. Hvad mon det er?

De gav os Enemy Territory og Brink, og nu kommer det næste spil.

Engelske Splash Damage er snart parate til at vise deres næste spilprojekt frem for omverdenen. Holdet bag Brink og Enemy Territory: Quake Wars har smidt et mystisk billede op på sin hjemmeside, der hentyder til en eller anden form for afsløring den 29/11 kl. 11:29.

På denne numerologisk korrekte dato forventes udvikleren at vise sit næste større pc- og konsolspil frem siden Brink, der udkom i maj måned sidste år.

Du kan se billedet på Splashdamage.com.

Fra udviklerens side er der ikke knyttet en kommentar til billedet, men snedige folk har fundet ud af, at billedet er døbt 'car_teaser.jpg'. Umiddelbart er der ikke meget automobilt over indholdet, der tværtimod viser det typiske logo for radioaktivt indhold.

Udviklerens hidtidige spil har handlet meget om kampe mellem to grupperinger, hvor spilleren kunne vælge forskellige figurer med unikke egenskaber, fordele og ulemper - faktisk meget lig Battlefield-spillene, uden at Splashs spil har virket som plagiater herpå.

Vi skrappe anmeldere på Eurogamer.dk var dog ikke specielt begejstrede, så vi smed et 4/10 på Brink, da vi anmeldte spillet sidste år.

Splash Damage har også arbejdet på spillet 'RAD Soldiers', der er udkommet til iPhone og iPad.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...