Eurogamer.dk

Steam-udsalg udvider: Max Payne, ArmA, Prototype

Andendagen er over os. Se, hvad der er tilbud på.

Efterårets Steam-udsalg samler kræfter.

Hvordan klarede din pengepung første dag af efterårets Steam-udsalg?

Der er stadig god mulighed for at få de første seks titler, der blev sat til salg, men Valve har udvidet buddet med seks yderligere spil til stærkt nedsatte rabatter.

Den helt store nyhed er Max Payne 3, der er sat ned med 75% til 12,49 euro. Derudover kan du få Portal 2 til 5 euro og ArmA 2 til 12,49. Begge disse spil er også sat ned med 75%.

Udover de seks titler er der løbende såkaldte 'Flash Deals', hvor rabatten udløber hurtigere end de 48 timer, som de store udsalgsspil er tilgængelige i. I skrivende stund er bl.a. Fable 3 og Magicka sat på lynhandel, men det kan sagtens have forandret sig over de kommende timer. Du må holde øje med Steampowered.com for at se alle aktuelle rabatter.

Steams udsalg er en tilbagevendende begivenhed, der er kendt for ret voldsomme rabatter på op til 90% på spil, der ellers lige er udkommet og er meget populære. Det nuværende udsalg løber frem til den 26. november og er derfor døbt 'Efterårsudsalget'. Allerede den 20. december begynder det traditionsrige juleudsalg, der løber frem til begyndelsen af januar.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...