Eurogamer.dk

Resident Evil: Revelations kommer måske til PS3 og Xbox 360

De store drenge får 3DS gyserspillet.

1

Ifølge den koreanske Game Rating Boards hjemmeside kommer der PS3 og Xbox 360 udgaver af 3DS spillet Resident Evil: Revelations.

Konsoludgaverne dukkede op på den koreanske hjemmeside tidligere idag(via NeoGAF).

Revelations udkom til 3DS i januar, og fik 6 ud af 10 af vores egen Mark Elsberg i hans anmeldelse af spillet. Spillet forsøger at vende tilbage til den langsomere mere uhyggelige stil fra de ældre spil, med knap så meget skydespils-action som man ser i de seneste spil.

Eftersom Resident Evil 6 kun er knap 2 måneder gammelt, går der nok lang tid før vi ser det næste store spil i serien. Derfor virker en hurtig overførsel af Revelations som et logisk skridt for Capcom at tage.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...