Eurogamer.dk

Fyringsrunde hos Eurocom

Udvikleren bag 007 Legends skærer voldsomt ned.

Udvikleren bag GoldenEye til Wii og 007 Legends, Eurocom, har gang i den helt store fyringsrunde.

Ifølge vores søstersite Gamesindustry er der kun 50 medarbejdere som kommer til at behold deres job.

“Eurocom er ved at restrukturere, og det kommer desværre til at betyde at store dele af arbejdskraften bliver overflødig,” fortæller Hugh Binns, chefen for Eurocom, til Gamesindustry International.”Dette inkluderer mange erfarne, talentfulde og dygtige ansatte, og vi vil meget gerne takke dem alle for deres hårde arbejde gennem årene.”

“Vi har gjort hvad vi kunne for at bevare så mange job som muligt, men det kraftig fald i efterspørgsel efter konsolspil, som kulminerede i at vi sidste uge måtte droppe en masse projekter, har tvunget vores hånd. Eurocom er nu skåret ned til en kerne af lige knap 50 mand, og vi kommer i fremtiden til at fokuserer på mobile muligheder.”

Eurocom er mest kendt for deres James Bond spil i samarbejde med Activision, men de har lavet spil siden 90'erne.

GoldenEye 007 til Wii udkom i 2007, og i 2010 udkom GoldenEye 007: Reloaded til PlayStation 3 og Xbox 360 (som du kan se i videoen herunder). Deres seneste spil var 007 Legends, som udkom i midten af oktober, og fik en ret så dårlig karakter i vores anmeldelse af det.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...