Eurogamer.dk

Benelux-landenes Assassins Creed 3-spil er blevet stjålet

En bizar lastbilkapring betyder spiltørke i Belgien, Holland og Luxembourg.

Normalt stjæler man narko, penge eller kunst, når lastbiler bliver kapret. Men en gruppe tyve ligger nu inde med en kæmpe last af Assassins Creed-spil.

Pc-gamere i Holland, Belgien og Luxembourg, som havde håbet på at bruge weekenden i selskab med Connor og resten af Assassin's Creed 3, må desværre downloade spillet via Steam eller andre digitale distributionstjenester for overhovedet at få muligheden for det.

Alle Benelux-regionens pc-udgaver af AC3 er nemlig blevet stjålet i forbindelse med en lastbilkapring.

Det skriver det britiske branchemagasin MCV.

De planlagte forsyninger af spil til de tre nævnte lande var åbenbart så beskeden, at de kunne proppes ind i én enkelt lastbil. Den blev desværre stjålet og har efterladt Ubisoft en smule i vildrede for hvad der i stedet skal ske.

I første omgang vil der blive fragtet kopier fra omkringliggende lande for at hjælpe efterspørgslen, men de folk, der havde forudbestilt 'Join or Die'-specialudgaven, må desværre kapitulere. Her melder Ubisoft, at alle kopier er stjålet og at de ikke kan producere flere fra fabrikkerne. Det kan dog undre os, med mindre master-DVD'en også var med i pågældende lastbil.

Tyveknægtene får måske også lidt af en hovedpine, for Ubisoft har serienumre på alle de stjålne eksemplarer og har allerede nu udelukket dem fra onlinetjenesten. Da pc-udgaven kræver godkendelse fra Ubisofts servers er de så godt som ubrugelige. Det bliver desuden meget nemt at spore hælervarene og få IP-adresser på dem, der aftager de stjålne spil.

Pc-udgaven af Assassins Creed 3 har generelt haft en besværet landgang i Europa. Bl.a. har det været umuligt at købe spillet over Steam, hvis man bor i England. Ubisoft har stadig ikke fundet en løsning på dette problem.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...