Eurogamer.dk

På'n igen: Samsung sagsøger Apple over iPad Mini

Samsung føler sig igen krænket af et Apple-produkt.

Samsung udvider et af sine mange igangværende sagsanlæg mod Apple til også at inkludere iPad Mini.

Det skriver The Verge, der har sine oplysninger fra Samsungs konkrete sagsanlæg.

Ud over iPad Mini er de nye udgaver af iPod Touch og iPad også blevet en del af sagsanlægget. Siden i sommer har Apple og Samsung oparbejdet 50 forskellige verserende sagsanlæg, der kører sideløbende i en god håndfuld lande. Alle drejer de sig om, at Samsung og Apple anklager hinanden for at forbryde sig imod de patenter på tablet- og mobilteknologi.

Tidligere på året faldt en større brod af retssagen ud til Apples fordel i det amerikanske retssystem, men denne 'anden bølge', som det nye sagsanlæg er blevet døbt, ventes først at få en afklaring til næste år. Oprindeligt var det Apple, der indledte striden med anklager om, at Galaxy-serien var et brud på Apples patenter. Apple har primært vundet sine sager på amerikansk jord, mens sagsanlæg i Sydkorea, England og Japan typisk er faldet ud til Samsungs fordel.

For nylig blev iPhone 5 inkluderet i striden, og det er ønsket om at udvide sagen til flere Apple-platforme, der har fået Samsung til at anmode om at få de tre nævnte platforme inkluderet. Det kræver dog en godkendelse fra de amerikanske retsmyndigheder, før de inkluderes i de juridiske skrifter.

Striden mellem Apple og Samsung kører parallelt i Holland, Australien, USA, England, Frankrig, Italien, Tyskland, Japan og Sydkorea.

Husk på, at du kan læse meget mere om hvad iPad Mini kan for gaming i Eurogamer.dks anmeldelse.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...