Eurogamer.dk

Microsoft Studios er nu "multiformat" ifølge Harrison

"Vi konkurrerer ikke længere kun med de traditionelle konsol firmaer."

Microsoft Studios er nu multiformat, siger Phil Harrison, vice president for Interactive Entertainment.

Dermed konkurrerer de ikke længere kun med konsol firmaer som Sony og Nintendo, forklarede Harrison ved London Games Conference igår, som vores søstersite Gamesindustry International var med til. Microsoft Studios vil op og konkurrere med Google og Apple.

1

Microsofts Phil Harrison.

"Vi er virkeligt et multiplatform studio nu," sagde han. "Vi laver ikke bare spil til Xbox 360, vi laver oplevelser til Smartglass, vi laver spil specifikt til Windows Phone 8 og til Windows 8."

Kommentarerne kommer i kølvandet af Windows 8, som Harrison fortæller at Microsoft Studios har udviklet ca 30 spil specifikt til.

"Vi synes dette udvider vores konkurrence område. Vi konkurrerer ikke længere kun med traditionelle konsol firmaer, men med firmaer som google, Amazon og selvfølgeligt Apple."

"Vi synes det er godt. Vi mener at det er godt for os, vi mener at det er godt for industrien og vi mener at de får os ind i denne netværks-generation mere aggressivt og med beslutsomhed," sagde Harrison. "Vi ser Microsoft som værende et hardware og services firma."

"Der er ikke en organisation inden for interaktiv underholdning som rummer denne strategi mere præcist end Microsoft Studios gør."

2

Tidligere i år startede Microsoft et nyt studio i London, med Lee Schuneman, udvikleren bag Rare, i spidsen. Fokuset var tablets og telefoner, et "21. århundredes studio" som Harrison kalder det.

"De kommer ikke til at lave produkter til salg. De kommer til at lave produkter baseret på Windows 8 platformen og teknologien. Og de kommer til at udforske nye forretningsmodeller og nye måder at bruge de gadgets som vi tror kommer til at drive industrien i de næste 5 eller 10 år. Vi hyrer folk fra konsol industrien, web 2.0 industrien og fra online gaming industrien."

Harrison havde fokus på Microsofts strategi om at Xbox varetegnet skulle være gennemgående på deres enheder - og stadig være forbundet med gaming. Halo 4, som udkom tidligere i denne måned med Smartglass funktionalitet, er en af de bedste eksempler af dette.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...