Eurogamer.dk

Just Cause-drengene rykker til next-gen konsollerne

De svenske udviklere fra Avalanche gider ikke de nuværende konsoller.

Farvel til Xbox 360 og PS3. Avalanche sender deres udviklingskits retur.

Den svenske spiludvikler Avalanche, der stod bag det eksplosive og meget underholdende Just Cause 2, er blandt de første udviklere i verden til at forlade den nuværende konsolgeneration for altid og i stedet fokusere på de næste Playstation- og Xbox-maskiner.

Det fremgår af nye, ret bramfri udtalelser fra Christofer Sundberg, grundlæggeren af Avalanche.

- Vi sender dem retur. Vi går ind i næste generation, skriver han på Twitter.

Just Cause 2 - LOST easter egg

'Dem' hentyder til et vedhæftet billede af de udviklingssystemer, som alle udviklere modtager fra Sony og Microsoft til udvikle spil til hhv. PS3 og Xbox 360. Dermed signalerer Sundberg, at det er slut med at udvikle spil til disse konsoller for i stedet tid til at fokusere 100% på de næste modeller.

Udtalelserne kommer i forlængelse af en nyhed tilbage fra maj måned, hvor Avalanche lovede et stort, åbent spilunivers med deres næste spilprojekt. Dette skulle udvikles til den næste generation af både større og mindre konsoller samt til pc. Efter planen vil det udkomme i år 2014, og det er slet ikke usandsynligt, at der er tale om Just Cause 3.

Det seneste Just Cause, som er Avalanches kronjuvel, udkom i marts 2010. Du kan læse Eurogamer.dks anmeldelse fra dengang, hvor spillet fik ros for sin enorme verden, hvor det var tilladt at ødelægge alt og alle - hvis du ellers kunne modstå modangrebene fra de folk, du tændte af på din vej.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...