Eurogamer.dk

GTA: Vice City kommer til mobilerne den 6. december

Hawaii-skjorter og Kim Wilde vender tilbage.

10 år efter PS2-spillets udgivelse er tiden kommet til en mobil version

De juridiske tovtrækkerier mellem Sony Music Entertainment og Rockstar ser ikke ud til at få bugt med den planlagte mobiludgave af Grand Theft Auto: Vice City.

Rockstar melder i dag, at spillet bliver parat den 6. december til både iOS og adskillige Android-telefoner og -tablets. Spillet kræver iPhone version 4 og opefter for at køre, og blandt Android-platformene skal man have i størrelsesordnen en Galaxy S3, en Nexus 4, en Razr eller en Rezound, hvis det skal køre nogenlunde fornuftigt.

Der ligger en liste over tilgængelige platforme på Rockstars officielle hjemmeside.

I USA sættes spillet til salg for fem dollars, så en pris omkring 45 kr. er formentlig realistisk på den danske App Store.

Blandt de store nyskabelser i Grand Theft Auto: Vice City til de håndholdte platforme er højere opløsninger og bedre grafik i forhold til PS2-dagene. Især animationerne og lyseffekterne er blevet forbedret.

Herudover kan du selv skræddersy hvordan du styrer spillet.

Der kommer en videotrailer fra spillet i løbet af den kommende uge.

Grand Theft Auto: Vice City udkom i 2002 til Playstation 2. I en alternativ udgave af Miami i 80'erne skulle du, iført pastelfarvede skjorter og et fedt soundtrack af 80'er-klassikere, kæmpe dig op igennem hierarkiet med klare hentydninger til gamle 80'er-gangsterfilm såsom Scarface.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...