Eurogamer.dk

Det næste Hitman bliver 'friskt'

Square-Enix vil prøve nye ting af, når IOI afleverer stafetten.

En ny udvikler prøver kræfter med Hitman i spillets næste kapitel.

Det næste Hitman-kapitel efter Absolution rykker serien op ved roden og byder på 'et friskt perspektiv' på seriens univers og Hr. 47 som hovedperson.

Det fremgår af nye udtalelser fra IO Interactive, der som noget helt nyt giver stafetten videre til canadiske Square-Enix Montreal. Hidtil er det københavnske spilfirma stået bag Hitman-serien, men det forandrer sig nu, hvor det canadiske hold overtager produktionen af det næste spil. Det har været kendt siden januar måned.

Square-Enix og IO Interactive erkender, at de forsøger samme tilgang som Treyarch og Infinity Ward har brugt for Call of Duty-serien. Det skal give en vis afveksling i spillene og give udviklerne et pusterum, så de ikke er tvunget til at udgive et nyt spil hvert år.

Hitman: Absolution - Video

- Disse helt store serier er så krævende at udvikle, at man føler sig presset af at lave et spil hvert eneste år. Det fungerer bedre, hvis man kan arbejde parallelt med hinanden og give en hjælpende hånd, når der er brug for det. Hver gang nogen får fingre i en serie har de en trang til at gøre det lidt anderledes, og det vil betyde, at man frem for at tage én fast tilgang hver gang kan se på en figur med et friskt perspektiv, fortæller Tore Blystad fra IO Interactive.

Dog kommer nogle gæve gutter fra IO Interactive med over til Square-Enix Montreal for at hjælpe dem på vej. På den måde bliver det ikke et fuldstændig anderledes lejemorderspil end de hidtidige Hitman-titler.

Her på Eurogamer.dk arbejder vi stadig på højtryk for at få anmeldelsen af det nye Hitman: Absolution parat. Spillet er med sin nye Contracts-multiplayerdel, hvor du kan skabe dine egne missioner som andre kan udføre, klar med en masse nye, lækre tiltag for lejemorderen 47.

I mellemtiden kan du læse meget mere om spillets udvikling og filosofi i vores interview med Christian Elverdam fra IO Interactive.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...