Eurogamer.dk

Windows Phone-brugere er big spenders

Der ryger flere penge over nettet, når Windows Phone-ejerne skal købe spil.

Android og iOS bruges af fattigrøve, når man sammenligner med Windows 8.

Spil- og app-udviklere har langt større sandsynlighed for at hive gode penge hjem, hvis de satser på Windows Phone frem for Android og iOS.

Det fremgår af en analyse lavet af EEDAR. I den sætter firmaet tal på, hvor stor en del af de forskellige telefonsystemers ejere, der bruger bestemte beløb om måneden på spil og apps.

Her er Windows Phone-brugere mere end nogen andre parate til at svinge kreditkortet.

Af for os uransagelige (og delvist foruroligende) grunde anvender EEDAR en skala, der sammenligner brugerne med større pattedyr fra havbiologiens verden. Således defineres en 'hval' som en, der bruger mere end 150 kr. om måneden på apps. Blandt Windows Phone-brugerne er 10% et pattedyr af denne skala, mens kun 4% af iOS- og Android-folkene bruger så mange penge om måneden.

En 'delfin', som bruger mellem 30 og 150 kroner om måneden, er at finde blandt 28% af Windows Phone-ejerne mod 19% af iOS- og 15% af Android-brugerne.

Omvendt bruger 45% af Android-brugerne ingen penge om måneden på programmer, mens tallet er 21% for Windows Phone.

Procenter er naturligvis glimrende til at vildlede, og man må huske, at Windows Phone ikke har nær så stor en markedsandel som iOS og Android og derfor henvender sig til en mere særligt interesseret brugergruppe. EEDAR lægger således op til at gentage undersøgelsen, når og hvis Windows Phone vokser i markedsudbredelse sammenlignet med konkurrenterne.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...