Eurogamer.dk

The Verge: Den næste Xbox kommer i to modeller

En til de hårde og en til de bløde. Men hvad bliver forskellen?

Den næste Xbox udgives måske i en casualmodel til en lavere pris. Er det en fornuftig tilgang for Microsoft?

Microsofts næste Xbox-konsol vil udkomme i to forskellige versioner, så det ikke kun er de trofaste fans, der hopper med på vognen fra starten. Den ene af modellerne vil efter sigende blive en casual-orienteret version, der lægger vægt på casualgaming og mediestreaming.

Oplysningerne kommer fra The Verge, der forventer en officiel afsløring enten før eller under E3-messen til sommer.

Casualmodellen får angiveligt navnet 'Xbox TV', netop for at understrege, at streaming af medier og tv-udsendelser er i fokusområdet. Derudover vil der komme en standard Xbox-model med flere funktioner og bedre specs. Begge modeller skal udkomme til jul næste år, hvis prognoserne holder stik.

Mere om Halo 4

The Verge hælder til den model, at Xbox TV kun vil køre et udpluk af Xbox-spillene, som ikke kræver tung grafik og specifikt tilbehør. Derimod må man formodes at skulle punge ekstra ud for den større Xbox, hvis man vil spille Halo, Call of Duty og alle de populære spil.

- Hardwarespecifikationerne er ikke på plads, men vi mener bl.a., at Microsoft vil installere et chipset, som gør konsollen på evig standby med hurtig opstart. Med andre ord skal adgangen til tv og medier være momentan, skriver The Verge.

Den formodede Kinect 2.0-teknologi vil være en del af begge Xbox-modeller.

Microsoft har - selvom de vanligt ikke kommenterer på rygter og spekulationer - taget The Verges melding til efterretning. De svarer, at da Xbox 360 har prøvet nye ting af igennem sin syv år lange historie, tænker de over, hvordan de kan gøre det samme på den næste platform.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...