Eurogamer.dk

Rayman Legends demo til Wii U

"Én fejl betyder døden".

En demo af Rayman Legends kommer til at være tilgængelig i europa i forbindelse med udgivelsen af Wii U, fortæller Ubisoft til Eurogamer.

Platformspillet kommer til at være en af de første demoer man kan downloade i eShop når konsollen kommer ud den 30. november.

En forsinkelse i udviklingen betyder at vi bliver nødt til at vente til første kvartal af 2013 for at få den eftertragtede opfølger til Rayman Origins. Det betyder dog for Nintendo at Super Mario Bros. U har frit skud på julemarkedet.

"Det er hypnotiserende at se på og nervepirrende rent faktisk at tage del i," skrev Chris Donlan på vores engelske søstersite. "De lejlighedsvise music baner øger spændingen endnu mere, imens monstre jager den legemsløse helt igennem en række music sequencer områder, hvor én fejl betyder døden."

Rayman Legends Gamescom trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...