Eurogamer.dk

Wii U Premium brugere skal punge ud for at få 5 euro rabat

December opdatering skal hjælpe på pladsmangel.

1

Wii u Premium brugere skal købe for 62,50 euro i eShop for at kunne få deres 5 euro rabat kupon.

Nintendo UK har offentliggjort at for hver euro man bruger i eShop får man 8 point. Når man har 500 point (altså efter at have brugt 62,50 euro) kan man få rabatkode, som giver 5 euro rabat.

En af fordelene ved at have Premium konsollen er at man er med i Nintendo Network Premium loyalty ordningen, og dermed får denne rabat. En anden er at Premium konsollen har en større harddisk - 8GB harddisken i Basic konsollen har reelt kun 3GB plads.

Brugere har mulighed for at tilslutte en ekstern harddisk igennem USB, men i øjeblikket understøtter Wii U kun harddiske op til 2TB. Nintendo har dog planer om at fikse dette i en opdatering til december.

Besynderligt nok kommer opdateringen kun til at lade Wii U'en bruge op til 2TB af enheder der er større. Hvis du har en 3TB harddisk kommer der til at være 1TB tilovers som den ikke kan benytte sig af.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...