Eurogamer.dk

Star Citizen skraber 36 mio. sammen

Arbejdet kan nu for alvor begynde med Chris Roberts' rumspil.

Brugerne har vist så stor interesse for Star Citizen, at spillet har nået sit indsamlingsmål - og mere til.

Interessen for Chris Roberts' Star Citizen har været så overvældende, at spilprojektet har indsamlet 6,2 mio. dollars i sit indsamlingsforløb på Kickstarter og spillets egen hjemmeside. Dermed kan holdet for alvor gå i gang med spillet og forblive uafhængigt uden at inddrage større spiludgivere i projektets udvikling.

Sådan lyder konklusionen fra Chris Roberts på spillets officielle hjemmeside, RobertsSpaceIndustries.

Med dagens nyhed indtager Star Citizen førstepladsen som det mest indsamlende spilprojekt nogensinde på de såkaldte crowdsourcinghjemmesider. Hidtil havde Obsidian rekorden med Project Eternity, der har samlet 4,2 mio. dollars sammen.

Til trods for, at indsamlingen på RobertsSpaceIndustries fik en negativ ordlyd, da Roberts lancerede en sideløbende indsamling på Kickstarter, blev de fleste penge faktisk indsamlet her. Fra Kickstarter-brugerne kom der 2,1 mio. dollars ind på kontoen, mens 4,1 mio. kom i hus via spillets officielle hjemmeside. De fleste brugere havde dog doneret, da Kickstarter-indsamlingen blev søsat.

- Jeg er henrykt over den enorme støtte, der har været til projektet. Det er tydeligt at fans af rumsimulatorer har ventet på et spil som vores og snart kan genopleve noget af det, de har savnet fra pc-spil og rumspil, udtaler Chris Roberts, der i sin tid skabte Wing Commander-serien.

Det er stadig muligt at støtte op om Star Citizen, dog med højere beløb end hidtil. Det sker på Kickstarter eller på RSI.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...