Eurogamer.dk

Nuketown 2025 fjernet fra BLOPS2 Multiplayer

Kan kun spilles i meget få modes.

Activision har fjernet Nuketown 2025 banen fra de fleste multiplayer modes i Black Ops 2. Det har skabt vrede hos fans, da adgang til banen blev lovet som en bonus for dem der forudbestilte.

Nyheden blev lagt ud på Twitter af David Vonderhaar, Design Director på spillet. "Double XP weekend er slut. Det betyder at Nuketown 2025 / 24-7 også er slut. Jeg ved det godt. Skyd ikke budbringeren," skrev han.

Senere tilføjede han, "Nuketown 2025 /24-7 vender tilbage ved specielle events. Du kan altid spillet den med dine venner i Custom Games." Custom Games er dog ikke en Game Mode som bliver brugt af særligt mange, og det betyder derfor at adgang til banen er ret besværligt.

Efter meget oprør fra fans skrev David Vonderhaar følgende på Twitter, "I dræbte budbringeren, men jeg kæmper stadig for brugerne. RT med #BringbackNuketown2025 så tilføjer vi banen til en Small Maps Moshpit."

Til sidst besluttede Treyarch at tilføje Chaos Moshpit bonus playlisten til Black Ops 2.

Denne playliste er eksklusiv for folk der har adgang til Nuketown 2025, og består af "små baner med varierende game modes." "Rent Chaos," står der i beskrivelsen. "Inkluderer Nuketown 2025!"

Chaos Moshpit playlisten har banerne Carrier, Cargo, Express, Hijacked, Slums, Standoff og Nuketown 2025 i rotationen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...