Eurogamer.dk

Film: Fortællinger fra en virtuel slagmark

En internetfilm i spillefilmslængde om et imaginært slag i Normandiet, 1944.

Nogle gange, når man halv-apatisk drysser rundt i det babylonske internet, falder man over noget ekstraordinært, som en eller anden har lavet derude, ikke fordi han fik penge for det eller fordi han skulle, men bare fordi han kunne. Det er sjældent, men når det sker, bekræfter det, et kort øjeblik, ens tro på internettet som institution.

Forleden faldt jeg over en serie Youtube-film, som en mand ved navn Patrick Ware har lavet. Patrick har gennem tredive år være manuskriptforfatter og TV-producer, og i sin fritid har han i mange år spillet Combat Mission .

Og så en dag tænkte han: Hvorfor ikke lave en 200 minutter lang spillefilm, à la dem man ser på Discovery Channel, om et imaginært slag i Normandiet 1944, baseret på et scenarie fra Combat Mission?

Som sagt, så gjort.

Resultatet er en forbløffende interessant og dramatisk 'mockumentary'. Alle scener i filmen er optaget inde fra spillet, med voice-overs af manden selv, interviews med både tyske og amerikanske soldater fra begge sider af slaget og masser af taktisk analyse.

Hvis man kan se bort fra grafikken, der for den uindviede måske ser lidt bizar ud, er her en internetfilm, der er lavet efter devisen: 'Less is more.'

Se den første herunder.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...