Eurogamer.dk

PS Vita firmware opdatering

PlayStation Plus til Vita.

1

Den nye PS Vita opdatering gør mere end bare at tilføje PlauStation Plus til den håndholdte enhed - den forbedrer også Vitas web browser.

Shuhei Yoshida, chef for Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, annoncerede idag på Twitter at opdateringen kommer til at ændre på Vitaens web browser så man ikke længere behøver at lukke sit spil for at bruge den.

"Det er ikke noget folk taler meget om, men det er en stor ændringer," skriver Yoshida.

Desuden kan man nu surfe på nettet hurtigere.

PlayStation Plus kommer ud til PlayStation Vita den 21. november, sammen med version 2.0 software opdateringen.

Som PlayStation Plus medlem får man Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt og Tales from Space: Mutant Blobs Attack igennem Instant Game Collection funktionen. Man får 5 spil om måneden, udover alle de andre fordele Plus giver.

Instant Game Collection fungerer både på PS3 og på Vita, så du kommer til at have mindst 14 spil på ethvert tidspunkt, og du får 5 nye spil om måneden. Det er 60 spil om året til begge systemer. Hvis man allerede er Plus medlem på sin PS3 er man det også på sin Vita uden at det koster ekstra.

Desuden kan man indstille gemte spil til at synkronisere automatisk. Man får nemlig 2GB til at gemme sine spil online (1GB på PS3 og 1GB på Vita). Sidst, men bestemt ikke mindst, kan man med Plus få sin PS3 til automatisk at starte op og installere opdateringer, så man slipper for at vente på dem når man gerne vil spille.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...