Eurogamer.dk

Ny sektion på Eurogamer

I dag åbner en ny sektion på Eurogamer: Kultur.

Her på Eurogamer skriver vi en masse anmeldelser, nyheder, previews og hardwareanalyser. Men der er også en anden type artikler på sitet, som er lidt sværere at kategorisere, og det er de artikler, der handler om mennesker, som gamer, mennesker, som arbejder med at lave spil. Det handler om livet foran skærmen. Vi synes selv, at disse artikler er blandt vores bedste, så nu er det på tide, at de får deres egen sektion.

Vi kalder den 'Kultursektionen'.

Navnet 'kultursektion' er selvfølgelig et vink til de kultursektioner, man ser i mange dagblade. Desværre er det yderst sjældent, at computerspil får lov til at være der, selvom de, det synes vi jo, hører lige så meget til der, som de andre kulturelle udfoldelser; teatret, balletten, litteraturen og moden. På langt de fleste medier hører computerspil hjemme i elektroniksektionen, men det synes vi svarer til at lægge mode ind under 'erhverv' eller ballet under 'sport'. Computerspil er en kreativ populærkulturel institution på linje med film og musik, og de fortjener samme respekt, interesse og kritiske tilgang.

Så nu laver vi vores egen kultursektion. Den er der nemlig.

Det er os og vi skriver om den.

Kommentarer (31)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...