Eurogamer.dk

BWC Dag 2: PartinG vinder BWC

StarCraft II-verdensmesterskabet fandt som ventet sin vinder fra den koreanske talentmasse.

Det blev ganske som ventet en koreaner, der løb med sejren i StarCraft II-turneringen ved Battle.net World Championship i Shanghai, Kina.

1

Det blev som spået en koreaner, der løb med BWC-trofæet.

Efter en lang og intens finale lykkedes det for Lee Sak "PartinG" Won at slå sin landsmand Hyunwoo "Creator" Jang, dette med cifrene 4-2.

De to koreanere, der begge spiller Protoss, skiftede indledningsvis til at vinde, men langsomt fik PartinG overtaget og kunne altså til sidst hive trofæet hjem.

Dermed bliver PartinG den første og måske eneste vinder af Blizzards Battle.net World Championship-arrangement, som i skrivende stund ikke vides klar til endnu en sæson.

Ud over titlen, æren og begejstrede klapsalver løb den karismatiske spiller af sted med en check på $100.000, samt selvfølgelig den tilhørende pokal.

Ikke overraskende var det derfor en glad og tilfreds Lee Sak "PartinG" Won, der mødte skaren af pressefolk bagefter.

"Jeg er meget glad for at have vundet i dag. Der er en ære at vinde en så stor og global turnering som BWC," lød det sympatisk, og i øvrigt på koreansk, fra PartinG.

Han slog herefter fast, at præmiepengene ikke skulle spildes væk, men at de ville gå til hans mor, delvist som tak for at have støttet ham gennem sin e-sports-karriere.

I det hele taget var det en stor dag for de koreanske spillere, der oven på flere overraskende nederlag i går viste skarp form når det handlede om liv eller død. PartinG altså vinder, Creator på anden- og Rain på tredjepladsen. Du kan se den komplette kampoversigt på Battle.net World Championship-hjemmesiden.

Stort tillykke herfra skal lyte til de tre, selvom vi jo havde håbet at se en dansk islæt på sejrsskamlen ved Jon "BabyKnight" Andersen. Desværre blev sekstendedelsfinalen endestation for den tyveårige aalborggenser.

2

PartinG har tidligere haft svært ved at hive de store turneringer i land, men ved BWC-finalen i Shanghai, Kina, lykkedes det altså for den karismatiske koreaner.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...