Eurogamer.dk

Verdens første Skylander butik åbnet i Rødovre

Sådan ser total, mega kaos ud i Rødovre, Danmark, en tilfældig lørdag formiddag i november.

Verdens første Skylanders-butik ligger i Rødovre. Lørdag kl. 10.00 blev dørene slået op for allerførste gang - og det skabte kaos og flere hundrede meter lang kø igennem hele Rødovre Centrum, hvor de første forventningsfulde børn allerede havde sat sig i venteposition kl. 6.00 om morgenen.

Interessen var enorm og det overstiger alle forudsigelser og forventninger til butikken:

”Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg har trods alt været med til at lancere både World of Warcraft, Call of Duty og Diablo III. Men det fortæller jo noget om hvor stærkt et Kids Brand vi har med at gøre; et af verdens største - hvis ikke det største i øjeblikket,” fortæller Christian Haugaard, nordisk direktør hos Activision, der står bag Skylanders.

1

Sådan ser total, mega KAOS ud i Rødovre, Danmark, en tilfældig lørdag formiddag.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...