Eurogamer.dk

COD: Black Ops 2 forventes at have tjent $500 millioner på 24 timer

Mere end dobbelt så meget som Halo 4.

Black Ops 2 er formentligt det Call of Duty spil der har tjent mest på 24 timer siger Activision. De officielle tal har de dog ikke afsløret.

Black Ops 2, som kom ud i tirsdags, skønnes at have tjente $500 millioner på verdensplan i løbet af de første 24 timer. Det er mere end Modern Warfare 3's $400 millioner tjent på 6,5 millioner solgte enheder. Men det var kun i england og USA - Black Ops 2's indtjening bliver målt på verdensplan. Black Ops 1 tjente $360 millioner på de første 24 timer.

Med $500 millioner tjent på de første 24 timer har Black Ops 2 tjent mere end dobbelt så meget som Halo 4 tjente i samme periode.

Ved de tidligere Call of Duty udgivelser var Activision ikke langsomme til at offentliggøre salgstallene. Hvorfor holder de dem så tilbage ved Black Ops 2? Den logiske konklusion er at de ikke har solgt mere end 6,5 millioner eksemplar.

Bobby Kotick, chef for Activision, har sagt til pressen at den totale indtjening fra Call of Duty serien nu overstiger det som Star Wars og Harry Potter tjente på biografbilletter. Men en biografbillet koster selvfølgeligt ikke 369 kr.

Black Ops 2 PS3/360 sammenligning.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...