Eurogamer.dk

BWC Dag 1: BabyKnight sensationelt vinder af indledende gruppespil

Danske Jon Andersen med flyvende start ved StarCraft II-verdensmesterskabet i Shanghai.

Jon "BabyKnight" Andersen kunne næppe have drømt om en bedre start på StarCraft II-verdensmesterskaberne i Shanghai, Kina, end den han selv leverede på førstedagen.

Den 20-årige dansker lagde ud med at klaske amerikanske Ryan "State" Visbeck med 2-0, der spilles bedst ud af tre. Begge spillere er trænet i Protoss-racen, men til formiddag var der ingen diskussion, Jon var den bedste af de to.

1

En fokuseret Jon Andersen aka. BabyKnight ved åbningsceremonien i Shanghai, Kina. Foto: Team Liquid.

Det var dog de færreste, der havde ventet, at Jon senere på eftermiddagen skulle banke en af de helt store turneringsfavoritter, koreanske Yoon Jong Jung aka. Rain ned i Loser's Bracket, ligeledes med en overbevisende 2-0-sejr. Igen var det en duel mellem to Protoss-spillere, der sammen med Zerg er de hyppigst repræsenterede faktioner ved mesterskabet.

Ikke desto mindre blev det til virkelighed, og dermed var en af turneringens helt store overraskelser en realitet. Samtidig betyder det, at Jon er direkte videre til sekstendedelsfinalen, hvor endnu en koreaner, Hyeon Deok Song aka. HerO i morgen venter.

Drømmen om dansk verdensmesterskab er altså intakt. Vi forsøgte forgæves at få en kommentar fra Jon, men han var desværre ikke at fange umiddelbart efter sejren og blev hurtigt eskorteret tilbage til sit hotel.

Tjek tilbage i morgen, når jagten på pokalen fortsætter. Husk, du kan følge Jons kampe live på Battle.net World Championship

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...