Eurogamer.dk

PlayStation All-Stars Battle Royale DLC tilføjer 2 nye karakterer

Kommer til at være gratis i 2 uger.

Sonys svar det populære Super Smash Bros. - PlayStation All-Stars Battle Royale - får sin første DLC udvidelse som tilføjer to nye karakterer til spillet: Kat fra Gravity Rush og Emmett Graves fra Starhawk.

Sat til at skulle udgives i starten af næste år, kommer udvidelsen til at være gratis at downloade i en periode af 2 uger. Når man først har den er karaktererne bundet til ens PSN bruger, og så har man dem for evigt.

Begge karakterer kommer til at have kampstile der er forbundet med deres egne unikke evner. Kat kommer til at kunne trodse tyngdekræften for at kunne lave vilde angreb i luften, og Emmett kommer til at have sine våben, udover at han også kan tilkalde hjælpe fra oven.

PlayStation All-Stars Battle Royale kommer ud den 23. november til PS3 og Vita. Vita udgaven kan man få gratis igennem cross-buy ved at købe PS3 udgaven

1

Kat med en kat.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...