Eurogamer.dk

God modtagelse til første Wii U spil

NintendoLand og New Super Mario Bros. U får begge en god velkomst.

Der er karakterer over 8 til begge spil.

Mens vi venter på konsollens europæiske premiere den 30. november, kan amerikanerne allerede fra på søndag få fingre i den nye Nintendo Wii U. Derfor begynder der så småt at dukke anmeldelser af de første spil op på nettet, og de er overvejende positive, især hvad angår Nintendos egne produktioner.

Det viser et overblik af anmeldelserne fra diverse spilhjemmesider.

De første, store Nintendo-spil er New Super Mario Bros U. og NintendoLand, der hhv. bygger videre på platform-Mario helt tilbage fra 80'erne og fremviser en stribe minigames, der gør brug af Wii U's særlige Gamepad med indbygget touchskærm.

Nintendos magi er tilbage
Hovedtrækket i anmeldelserne er, at Nintendo bringer en stor del af magien fra Mario-universet ombord på den nye konsol. Således skriver Computer & Video Games om New Super Mario Bros U.:

- Når New Super Mario Bros U. buldrer derudaf, er det et kaotisk road-trip for fire kammerater med maniske sprints og utallige fjender. Det vidner om den klassiske Nintendo-magi, der altid er svær at afholde sig fra at købe.

Dog er visse kritikpunkter, at New Super Mario Bros U. kan gennemføres på en weekend, og at det trods sine styrker ikke er en klassisk stor premieretitel som eksempelvis The Twilight Princess var til Wii.

NintendoLand får ros for sin evne til at fremvise de nye muligheder i både Wii U som konsol og som ny spildimension via det medfølgende GamePad. Især gør anmelderne meget ud af at pointere, at selvom det kun er en samling minispil, er der meget dybde at hente. Som IGN skriver:

- NintendoLand er en flot fremvisning af hvad Nintendos nye konsol og tabletcontroller kan, og den har meget mere dybde end hvad man kan forvente at en samling minispil.

Kritikken går her på, at underholdningen før eller siden brænder ud, og at målgruppen føles meget mere snæver end Wii Sports, som alle mennesker holdt af.

Nintendo Wii U får premiere den 30. november i Danmark

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...