Eurogamer.dk

Direktøren bag Sinister skal stå i spidsen for Deus Ex film.

"Jeg kan næsten ikke vente"

Scott Derrickson - direktøren bag Sinister og The Exorcism of Emily Rose - skal være direktør på en film baseret på Deus Ex: Human Revolution.

Ifølge Deadline skal Derrickson skriver manuskriptet til filmen sammen med C. Robert Cargill, hans kollega fra Sinister.

Både Derrickson og Cargill er store fans af spillet. "Deus Ex er et fænomenalt cyberpunk spil med massere af sjæl og intelligens," siger Derrickson. "Ved at kombinere action og spænding med store filosofiske idéer er Deus Ex smart og vovet, og det kommer til at blive en fed film. Cargill og jeg kan næsten ikke vente med at få Deus Ex op på det store lærred."

Filmen kommer til at følge den mekanisk modificerede sikkerheds chef Adam Jensen imens han bekæmper en konspiration i en verden der diskutere de filosofiske, moralske og finansielle problemer der er forbundet med at lade folk få indopereret mekanisk forbedringer.

Deus Ex: Human Revolution launch vid

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...