Eurogamer.dk

The Walking Dead slutter i næste uge

Den sidste episode kommer den 21. november.

Du kan enten købe afsnittet eller vente på den samlede pakke.

Afslutningen på Telltale Games' saga om zombiefortællingen The Walking Dead får premiere den 21. november i Europa.

Det afslører udvikleren i en ny pressemeddelelse.

Det sidste afsnit i spilserien har titlen 'No Time Left' og dukker op på samme tid til pc, Mac, Xbox 360 og iOS. Dog bliver det næppe det endegyldigt sidste The Walking Dead spil, for udvikleren kan sagtens se sig selv vende tilbage til universet med fremtidige udgivelser.

- Vi kan ikke takke jer alle nok for jeres store støtte, og vi kan ikke vente på at dele sæsonafslutningen på Walking Dead, skriver Telltale Games.

The Walking Dead - Story trailer

Episodebaseret gys
The Walking Dead har siden premieren den 24. april været et episodebaseret point-and-click-eventyr, hvor man i stedet for at udsende ét samlet spil har udsendt små bidder af den samlede fortælling. Hvert afsnit har haft omkring halvanden times indhold.

Fortællingen er baseret på The Walking Dead-universet, der nok mest er kendt som en tv-serie, men som oprindeligt var en tegneserie af Robert Kirkman. Til december udsender Telltale Games en samlet pakke, hvor alle afsnittene er samlet som én sammenhængende fortælling.

Du kan læse Eurogamer.dks anmeldelse af det første afsnit lige her.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...