Eurogamer.dk

Lucasfilm vil producere 2-3 film om året

Fra 2-3 pr. årti til 2-3 pr. år.

Der kommer rigtig meget krig i stjernerne som følge af den nye aftale mellem Lucasfilm og Disney.

Disney vil have fuld valuta for de penge, de har smidt efter Lucasfilm som led i den nylige overtagelse af Star Wars' og Indiana Jones' bagmænd.

Vi kan tilmed gå fra en situation, hvor der er udkommet 2-3 Lucasfilm-film pr. årti til en situation, hvor der i stedet udkommer 2-3 film fra firmaerne hvert eneste år.

Prognosen kommer fra George Lucas' mangeårige kompagnon, Kathleen Kennedy, i et nyt interview med Entertainment Weekly.

Star Wars: The Old Republic - E3 trailer

Samlebåndsproduktion
Allerede nu er det givet, at der kommer en helt ny Star Wars-trilogi, hvoraf Episode VII forventes at få premiere i år 2014 eller 2015.

Derudover er der også muligheden for en ny Indiana Jones-film, hvilket dog ikke er offentliggjort på nuværende tidspunkt.

Alt andet lige, så vil 2-3 film pr. år dog betyde, at der kommer betydeligt flere Star Wars-produktioner over de kommende år. Muligvis skal der også ske inddragelse af forskellige Disney-hold, så eksempelvis Pixar kan få en chance med sci-fi-serien.

I interviewet kommer det også frem, at Episode VII bygger på de samme figurer som i Return of the Jedi. Hvorvidt de skal være hovedpersonerne eller blot give stafetten videre, som det eksempelvis skete i den seneste Indiana Jones-film, er endnu uafklaret.

Fortællingen vil dog fortsætte kort efter, at Kejseren er død og et nyt magtforhold er blomstret op i universet.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...