Eurogamer.dk

Stor belønning til Xbox-veteraner

Folk, der har været med på Xbox Live i 10 år, får gratis fryns.

Ét stk. spillekonsol og ét års Xbox Live-abonnement.

Microsoft har en belønning parat til dem, der har støttet onlinetjenesten Xbox Live i længst tid. De vil modtage en specialdesignet Xbox 360-konsol og ét års gratis abonnement på tjenesten, der har været online siden år 2002.

10-års jubilar
Meddelelsen kommer fra Microsoft selv via All Games Beta.

Kampagnen er ment som en fejring af 10-års jubilæet for Xbox Live, der for alvor gjorde onlinegaming almindeligt på konsollerne trods tidligere helhjertede forsøg fra bl.a. SEGAs Dreamcast. Siden dengang, hvor tjenesten debuterede på den oprindelige Xbox, er Xbox Live vokset til en utroligt populær og stor abonnementsbaseret indtægtskilde for Microsoft.

Microsoft angiver ikke, hvor mange gaver de har i sinde at dele ud, og hvor længe man skal have været Xbox Live-medlem for at få del i de eksklusive præmier. Der er dog formentlig så mange, der har været med i 10 år, at gruppen udgøres af disse personer alene.

Der er i øjeblikket 40 mio. Xbox Live-medlemmer, og af guldmedlemmerne bruges der 84 timer om måneden på at spille, se Netflix og alle de andre tilbud.

Den specialdesignede Xbox 360 konsol har 250 GB hukommelse, og med i pakken følger et rabatgavekort til ét års Xbox Live-medlemskab.

Kommentarer (12)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...