Eurogamer.dk

Se en ny Star Citizen video

Chris Roberts viser nyt gameplay frem.

Os gamle 90'er-nørder glæder sig. Hvad med de yngre gamere?

På Eurogamer er vi meget spændte på rumspillet Star Citizen, der er på vej fra Chris Roberts, skaberen af 90'er-hittet Wing Commander.

Det er vi ikke ene om, for selvom spillets udgivelse ligger flere år ude i fremtiden og i princippet er meget uvis, er der allerede samlet over 3,4 mio. dollars sammen fra brugere, der er interesserede i at finansiere spillet.

Det sker på crowdsourcinghjemmesiden Kickstarter, hvor du også kan give en skærv.

Et nyt kig på spillet
For at skærpe interessen endnu mere har Chris Roberts nu udsendt en video, der viser noget af det første gameplay fra spillet. Videoen er dukket op på den officielle hjemmeside, RobertsSpaceIndustries. Det sker dog kun med forbehold for, at grafikken endnu ikke er nær sit færdige stadie:

- Denne video er ikke så finpudset som det, jeg normalt sender ud, så husk venligst på at der er 24 måneder til spillets færdige udgivelse. Især lasereffekterne og eksplosionerne vil få en ordentlig overhaling senere.

I øvrigt er filmen optaget på en computer med AMD Pnenom 1090T-processor, 8 GB RAM og et NVIDIA GTX470-grafikkort, hvis du frygter ikke at kunne følge med.

Husk også at blive opdateret på spillet via Eurogamer.dks smugkig!

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...