Eurogamer.dk

Nu er den her: Grand Theft Auto 5 traileren

Hils på de tre nye hovedpersoner.

Grand Theft Auto 5 får tre hovedpersoner og bliver større end noget GTA-spil hidtil.

Præcis som lovet har Rockstar i dag udsendt en ny trailer til Grand Theft Auto 5, der følger op på denne uges sande overflod af nye detaljer om det længe ventede spil. Den vigtigste nyhed har været, at spillet bygger på tre forskellige hovedpersoner, og de udgør da også temaet for den nye video.

De tre venner
Vi møder Michael, der er pensioneret gangster fra Østkysten nu bosat i Los Santos, Trevor, der er vokset op med kriminalitet, og endelig Franklin, der samler dårlig gæld ind for nogle østeuropæiske brugtbilsforhandlere. Pæne mennesker hele vejen igennem.

I videoen ser vi klip fra en stribe af spillets missioner, der bl.a. involverer at sprænge et hus i stykker, jagter på motorvejen og et fly. Vi ser også hvor sprudlende Los Santos faktisk er med infrastrukturen af tog, busser, biler og fly.

Det er første trailer fra Grand Theft Auto 5 siden november sidste år. Eurogamer forventer stadig, at spillet udkommer enten til marts eller april, hvor det kan blive en af de største udgivelser nogensinde.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...