Eurogamer.dk

Assassin's Creed 3 til PC kommer til køre bedre end konsol udgaverne ved udgivelsen

Desuden frygter udviklerne at fans vil mene at spillet er anti-britisk.

Den kommende PC udgave af Assassin's Creed 3 kommer til at have færre fejl ved udgivelsen end PlayStation 3 og Xbox 360 udgaverne havde, forsikrer Ubisoft.

En ny patch er på vej til alle systemer som skal rette en masse små fejl i spillet. Det kommer til at være den 2. patch til spillet, den 1. værende den store patch (som du kan læse om på vores søstersite) der kom ud allerede første dag.

PC udgaven kommer til at have begge disse patches fra starten har Gabe Graziani fra Ubisoft sagt til Reddit.

"[PC udgaven] kommer til at inkludere alle de patches som er kommet ud før udgivelsen. Desuden er der en speciel patch til PC som gør at alting skal køre glat."

"Vi har tilføjet understøttelse af DX11 i PC udgaven, så der kommer til at være betydelige forbedringer i opløsningen på teksturerne (helt op til fire gange så høj opløsning)" samt en masse andet grafisk lir.

1

Spillets utilsigtede skydive mode.

Detaljerne for den kommende patch bliver udgivet i løbet af den næste uges tid, tilføjer Graziani. Én fan tilspurgte desuden en justering der gør at Connors hætte skulle være oppe i slutningen af spillet.

"Vi kommer til at patche og justere i lang tid endnu, og vi ændrer snart tilstanden på hætten i slutningen af spillet!" bekræfter Alex Hutchinson, Creative Director.

Hutchinson tiltaler også påstandende om anti-britiske holdninger i Assassin's Creed 3, noget som fans har været bekymret for inden udgivelsen grundet det store fokus på at dræbe Redcoats i marketingen for spillet.

"Først grinede vi, men så var det deprimerende, da vi indså at der ikke var nogen der ville tro at vi ikke var anti-britiske indtil udgivelsen af spillet," afslørede Hutchinson.

"Vi var dog glade da spillet kom ud og folk så at vi ikke var partiske, men det var lidt deprimerende igen da vi indså at de folk som talte om det inden udgivelsen ikke havde tænkt sig at undskylde. ;)"

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...