Eurogamer.dk

Nyt StarCraft II kommer til marts

Heart of the Swarm får premiere den 12. marts.

Er du den fødte Zerg-spiller?

Knap tre år efter premieren på StarCraft 2: Wings of Liberty har Blizzard endelig tænkt sig at sende den næste udvidelsespakke, Heart of the Swarm, på markedet. Pakken, der fokuserer på Zerg-racen og dennes leder, Kerrigan, er i dag meldt klar til udgivelse den 12. marts 2013.

Det skriver Blizzard i en officiel pressemeddelelse.

Ud over de ganske normale udgaver kan Heart of the Swarm også købes i en Deluxe- og en Collector's Edition-udgave, som Blizzard har sat flere ord på i dagens annoncering. Collector's Edition sættes til salg for 80 dollars i USA, mens Deluxe-udgaven vil koste 60 dollars. Det skal man så lægge skatter og moms på, før man kan finde en dansk pris.

Digital Deluxe-udgaven
Denne første pakke udkommer kun som download. Ud over selve StarCraft 2: Heart of the Swarm følger en masse digitalt isenkram, der rækker ud over StarCraft 2 og ind i andre spil. Du kan få et eksklusivt Swarm-præget portræt på Battle.net, et in-game kæledyr til World of Warcraft samt Swarm-vinger og -fane i Diablo 3.

Collector's Edition
Med denne pakke får du alt grejet fra Digital Deluxe-udgaven og derudover nogle samlergenstande, som du ikke kan få andre steder. Udgaven inkluderer en DVD/Bly-Ray med et kig bag udviklingen af spillet samt en ekstra CD med musik fra Heart of the Swarm. Endelig kommer der også en musemåtte og en 144-siders bog med artwork fra spillet.

Du kan læse meget mere om selve StarCraft 2: Heart of the Swarm i vores smugkig på spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...