Eurogamer.dk

Ikke meget Heavy Rain over Beyond: Two Souls

Quantic Dreams næste spil bliver noget helt nyt og overraskende.

Det franske udviklerhold vil prøve nye ting af med Beyond: Two Souls.

Det næste spil fra Quantic Dream, der stod bag det anmelderroste Heavy Rain, bliver hverken en konkret eller åndelig efterfølger til netop Heavy Rain. I stedet bliver 'Beyond: Two Souls' sit helt eget spil, og dets koncept vil overraske mange for sin enestående idé.

Sådan lyder beskrivelsen fra David Cage, der leder udviklingen af det nye spil.

En psykologisk thriller
Han kommer med udtalelserne i et nyt interview med den officielle Playstation Blog.

- Spillet er meget anderledes end Heay Rain. Faktisk bliver forskellene så store, at folk ikke vil kunne se nogen lighed med Heavy Rain. Det, vi viste til E3-messen, var bygget på samme fundament som Heavy Rain, men det laver vi om i den færdige udgave af spillet, udtaler David Cage.

Som udgangspunkt bliver spillet en psykologisk thriller, der igen sætter fokus på karakterudvikling og -interaktioner.

- Det bliver mere tydeligt, hvad der er historiefortælling, og hvad der er action. Vi vil derudover have mange elementer af følelser, karakterudvikling, klimaks og en stor grad af episk fortælling, uddyber han.

Beyond Two Souls - Extended gameplay

En længe ventet ny titel
Quantic Dreams 'Beyond: Two Souls' blev vist frem til E3-messen i sommer. Indtil videre forventer den franske udvikler, at spillet udkommer i de første måneder af 2013. Da kommer spillet kun til Playstation 3 med understøttelse af Playstation Move-teknologi.

Temaet bliver den menneskelige reaktion på sorg og død. Du følger hovedpersonen, Jodie Holmes, fra 8- til 23-års alderen, hvor hun netop oplever tabet af nære familiemedlemmer.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...