Eurogamer.dk

Skyfall er klar i 007 Legends

Nu kan du faktisk få det, du har betalt for.

Activision har løsladt de tilbageholdte DLC-missioner til 007 Legends, der udkom den 19. oktober til meget bedrøvede anmeldelser.

Spillet samler op på 50 års James Bond-historie med en stribe missioner, der er taget ud af de mest klassiske film. Anmelderne har dog ikke været specielt begejstrede for den idé. Kritikken er især gået på manglende nyskabelse og total blottelse for finpudsning.

DLC-himlen falder
Den nye DLC-pakke, 'Skyfall', er opkaldt efter den seneste James Bond-film. Siden spillets udgivelse har banerne bevidst været holdt tilbage for ikke at røbe for meget om filmen. Den fik premiere en lille uge efter spillets udgivelse. I mellemtiden har spillerne kun kunne spille de ældre Bond-missioner.

*ADVARSEL OM SPOILER*: Activision skriver i sin pressemeddelelse, at missionerne primært foregår i Istanbul med samme handling som filmens åbningsscene. Efter denne kampsekvens tager spillet dig på tværs af jordkloden til en vis anden scene, der også er kopieret fra filmen.

Skyfall-pakken er i første omgang kun udkommet til Playstation 3, da pc- og X360-gamerne først får lov til at hente pakken fra den 20. november. For alle parter gælder det dog, at den er fuldstændig gratis.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...