Eurogamer.dk

Eurogamer.dk podcast #17: Se jeg danser

Fire 'eksperter' snakker dansespil. De er for gamle, for stive og totalt ude af målgruppen.

Mark, Jonatan, Janus og Martin fra redaktionen byder velkommen til Eurogamers syttende podcast. Lyt med og hør hvad de hver især spiller for tiden, hvorfor de gør, hvordan de gør det og hvad de synes om det de synes om det de gør mens de gør det.

Det eneste man i skrivende stund husker fra seancen er, at de fire herrer indledningsvis, meget usædvanligt, snakkede om dansespil (Dance Party Hits til PS3), men bagefter sniger snakken sig over på de normale emner: bossfights, Tekken, Star Wars, krigsspil og en masse andet.

Afspil podcastet her og nu i din browser via afspilleren herover. Den kan pauses, hvis du rammer en forhindring.

mp3 (fylder 24.3 MB)

Du kan også hente Eurogamer.dk Podcast #16, hvis du gik glip af det i starten af måneden.

Kommentarer (15)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...