Eurogamer.dk

DirectX 11.1 kommer kun til Windows 8

Den nyeste DX-software skipper de gamle styresystemer.

De gamle Windows 7- og Windows Vista-brugere kan ikke se frem til de fordele, som den nye DirectX 11.1 tilbyder. Fremtidens grafikteknologi vil kun blive understøttet i Windows 8.

Det bekræfter Microsofts Daniel Moth i et nyt forumindlæg på Microsoft Answers-hjemmesiden.

Må undvære 3D
- Der er ingen planer om at få DirectX 11.1 klar til Windows 7, udtaler han.

Det hidtidige DirectX 11 var en fast bestanddel af styresystemet, da Microsoft udsendte Windows 7. Dengang forbarmede firmaet sig dog og gjorde grafikdriverne tilgængelige til Windows Vista, så ingen blev forfordelt. Det bliver ikke tilfældet med Windows 8, for her vil DirectX 11.1 simpelthen ikke fungere med Windows 7.

Den vigtigste nyskabelse i DirectX 11.1 er understøttelse af stereoskopisk 3D. Alle programmer og spil, der kodes til DX11.1, vil fra starten af understøtte 3D-briller og -teknologi. Før i tiden skulle hvert enkelt produkt kodes til hvert enkelt grafikkort, før man kunne låse op for 3D-understøttelsen.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...