Eurogamer.dk

Utallige Sonic-spil til næste år

SEGA vil satse tungt på sin maskot.

Mere platform og kart-racing med Sonic i hovedrollen.

SEGA vil fortsat satse stort på pindsvinet Sonic the Hedgehog i år 2013. Den japanske spiludgiver har planlagt om talrige spiludgivelser med sin blå maskot, og herudover vil de udvikle Sonic som varemærke via legetøj, skoleisenkram og andre medier.

På spilfronten vil det dreje sig både om downloadspil til håndholdte og større konsoller samt gammeldags spil, som man køber i butikkerne.

Sonic & All Stars Racing Transformed - Video

- Til næste år vil vi sætte spot på at udvide Sonic-licensen gennem legetøjsprodukter. Vi vil bl.a. satse på tøj, spiludgivelser og skolegenstande. Der vil udkomme en stribe nye digitale udgivelser samt boksudgivelser, så vi får rig mulighed for at kæde Sonic-spil sammen med merchandise, fortæller Sissel Henno fra SEGA.

Det næste spil i Sonic-universet udkommer allerede den 16. november. Sonic & All-Stars Racing Transformed er et kartracingspil i stil med Mario Kart, og modsat mange tidligere halvtriste spil med Sonic i en go-kart, ser det ud til at blive hæderligt.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...