Eurogamer.dk

Ugens App - Asphalt 7: Heat

Need for Speed: Most Wanted er godt, men befinder du dig på de mobile platforme, findes der alternativer der er både bedre og billigere.

Asphalt serien er en klassiker på de bærbare konsoller, og fik først i 2009, med Asphalt 5, sin debut som dedikeret mobilspilstitel. Siden da er det blevet til to nye versioner, der begge har været med til at sætte nye standarder for, hvad vi kan forvente os af grafik og lyd på vores smartphones. Den nyeste version, Asphalt 7: Heat, blev udgivet for knap fem måneder siden, og er i vores øjne den bedste streetracer på markedet lige nu.

1

At Gameloft har helt styr på mobilspilsudvikling, er der næppe nogen tvivl om.

Og erfaringen mærkes tydeligt i alle aspekter af Asphalt 7: Heat. Lige fra prissætningen, der er på beskedne 6,- (modsat de over 50,- du skal punge ud for Need for Speed), til den smarte brug af in-game micro transactions og community, der tilbyder mulighed for multiplayer både online, og lokalt via WiFi.

Asphalt 7: Heat indeholder 60 biler, der kan tunes og modificeres til den store guldmedalje. Seks gamemodes og hele 150 forskellige baner. Karrieredelen udvikler sig lineært, ræs efter ræs, hvorimellem du kan indkøbe nye biler eller udsmykke og tune de biler du allerede ejer. I hvert ræs optjener du penge, der kan bruges på dine opgraderinger, samt stjerner, der låser op for nye biler og ikke mindst nye turneringer. Har du ikke tålmodighed til selv at optjene kontanter og stjerner, kan disse tilkøbes ved brug af rigtige penge, hvilket også forklarer den lave pris på spillet.

Det er dog ikke kun størrelsen på Asphalt 7: Heat der imponerer. Grafisk har vi at gøre med noget af det flotteste på markedet, og de hæsblæsende ræs, der afvikles i højt tempo, kører - modsat NFS:MW - flydende, selv på enheder der ikke er fra i år. Afvikles spillet på en af de nye tablets på markedet, kan det faktisk være svært at skelne grafikken fra flere konsoltitler, når effekterne fra affyrede Nitroboosts suser imod dig.

Omgivelserne i de mere end 150 baner, spreder sig ud over tætpakkede bymiljøer, snedækkede bjergveje og natteløb på veje langs stranden. Omgivelserne er smukke, og dine modkørere - både dem der er en del af ræset, og dem der skal mejes ned undervejs for at optjene ekstra bonuspoint - er udfordrende. Den rigtige udfordring kommer selvfølgelig først når du går online, og her kan du naturligvis dele dine præstationer med vennerne, se leaderboards over de bedste kørere og ikke mindst deltage i online-specifikke events.

Asphalt 7: Heat har på tværs af iOS og Android, langt over 1 million downloads, og for seks kroner, er det ikke svært at forstå hvorfor. Spillet indeholder nemlig timevis af god underholdning og er derfor en fortjent modtager af titlen som Ugens App.

Ugens App laves i samarbejde med ndroid.dk hvor du kan læse mere om smartphones.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...