Eurogamer.dk

Elder Scrolls Online vist frem med 9 minutter langt videoklip

Onlinerollespillet, der foregår i Elder Scrolls-universet, har premiere næste år.

Spilholdet Bethesda Softworks er nu parate til at vise en betydelig del af gameplayet i det kommende The Elder Scrolls Online.

Holdet har udsendt en ni minutter lang video, der introducerer os til mange nye og velkendte elementer i onlinerollespillet. Ud over en præsentation af mange miljøer, man kan besøge i den færdige udgave af spillet, snakker Bethesda også om kampe, grupper, end-game indhold og spillets fortolkning af PvP-spil.

De fleste vil nok bemærke en forandring i grafikken i forhold til Elder Scrolls: Skyrim, der satsede på ultrarealistisk grafik med store krav til folks computere. MMO-spillet har derimod valgt en tegneseriepræget tilgang. Ifølge Bethesda er det et bevidst valg, for med tusindvis af spillere var det ikke muligt at genskabe Skyrim-grafikken uden at tabe alt for meget på ydeevnen.

The Elder Scrolls Online udkommer til næste år, men hvorvidt det bliver før eller efter sommerferien er endnu ikke besluttet.

Udviklingen ledes af Matt Firor, der i sin tid stod bag Dark Age of Camelot.

Se dagens videoklip lige her:

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...