Eurogamer.dk

BioWare spørger fans hvad de gerne vil se i det næste Mass Effect spil

Kvindelig Shepard? Reaper - Prothean krigen?

BioWare har indkaldt hjælp fra fans i forbindelse med skabelsen af det næste Mass Effect spil.

Mass Effect chefen Casey Hudson lagde en besked ud på Twitter hvori han spørger fans hvad de gerne vil se i det næste spil.

"Vi er i de tidlige stadier af at designe et helt nyt Mass Effect spil," skrev han. "Hvad kunne i godt tænke jer at se i det?"

Der er mange bud indtil videre,og især nogen der dukker op igen og igen. Spillere vil gerne have at Shepard (hovedpersonen i spillet) skal være kvinde som standard. Andre skriver at de vil have mulighed for at spille andre racer, så man fx kan være en kvindelig Turian. Der er dog også mange bud på hvad folk gerne vil have at historien handler om; hvorvidt det være noget der foregår før eller efter Mass Effect 3's handlingsforløb. Sidst men ikke mindst er der også efterspørgsel til at de beslutninger man tager i spillet skal have større indflydelse på historien, noget som folk især har været utilfredse med i Mass Effect 3.

Det er ikke det første vi hører til det nye Mass Effect spil. I forbindelse med BioWare grundlæggerne Ray Muzykas og Greg Zeschuks opsigelser hos EA i september annoncerede Aaryn Flynn fra BioWare at Mass Effect holdet nu var igang med et nyt spil til serien.

"Executive Producer Casey Hudson og hans hold har gjort det enormt godt med Mass Effect trilogien i de sidste 8 år," skrev han på BioWares blog. "Men de er ikke færdige endnu. Vi udgiver stadig ting til multiplayer, og der kommer flere single-player udvidelser i løbet af de næste 6 måneder, bl.a. Omega som kommer til efteråret."

"Men Mass Effeect universet er stort, og Casey og hans hold har planer om endnu et spil."

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...