Eurogamer.dk

Activision: Black Ops 2 kan blive bedst sælgende spil nogensinde

Antallet af forudbestillinger ligger højere end Modern Warfare.

Activisions forhåbninger for Call of Duty: Black Ops 2 er så enorme, at udgiveren ikke vil udelukke, at det kan blive det bedst sælgende computerspil nogensinde.

Det fremgår af prognoser, som Activision-Blizzard præsenterede i deres seneste kvartalsregnskab.

Antallet af forudbestillinger er på nuværende tidspunkt højere end Call of Duty: Modern Warfare 3, der blev det mest forudbestilte spil i historien. Samtidig er snakken om Black Ops 2 på et højt leje på alle sociale medier. Der kommer dagligt 150% flere kommentarer og 'likes' på Facebook end tilfældet var for MW3, og på YouTube ser dobbelt så mange folk videoklip af Black Ops 2 i forhold til tidligere.

Prognosen kommer naturligvis med det forbehold, at varemærket Call of Duty kan have lidt skade af så mange årlige versioner, som tilfældet har været det igennem mange år. Til dette angiver Activision dog, at de fortsat gør tiltag ud over spilbranchen, der skal holde varemærket varmt i den almene bevidsthed.

Call of Duty: Black Ops 2 har premiere den 13. november til alle større platforme, mens Wii U først får spillet den 30. november.

Call of Duty: Black Ops 1 solgte 16,4 mio. eksemplarer. Blandt de seneste års bedst sælgende computerspil er Mario Kart Wii med 32 mio. eksemplarer.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...