Eurogamer.dk

Vanvittige spil fra Japan

Fra bodybuildere i speedos til lumre stævnemøder og forvoksede regnorme. Only in Japan.

Hvad er det med de japanere? Bizarre tv-programmer, overproportionerede tegneseriefigurer og mystiske gadgets, ingen rigtig ved hvad skal bruges til. Det er svært ikke at tænke sit, når man støder på deres til tider meget specielle kultur.

Vanvittigt eller ej, så er de en herlig del af mediebilledet, og vi ville nødigt være foruden. Altid garant for et godt grin, men også som inspirator for, hvad vi kan vente os i fremtiden. Japan er nemlig i mange henseender på forkant med morgendagens teknologi og trends, så hvem ved, om vi opfører os ligeså gakket om 5-10 år?

På computerspilfronten har de leveret, og fortsætter med at levere, nogle af de mest mystiske oplevelser, hvor man som spiller diskret må ryste på hovedet og tænke, hvad fanden foregår der her? Hvordan skal man forholde sig til sådan galimatias? Mener de det seriøst, eller hvad?

I denne artikelserie, hvoraf denne er første del, kigger vi nærmere på de mere specielle softwareudgivelser fra Solens Rige. På skift håndplukker redaktionens medlemmer, her Jonatan A. Allin og Mark Elsberg, de vanvittige spil fra Japan og fortæller entusiastisk om deres iboende kvaliteter.

1

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...