Eurogamer.dk

Star Wars: The Old Republic belønner gamle spillere

Skiftet til free-to-play begynder d. 15. november.

Jo flere måneder du har spillet The Old Republic, jo flere Cartel Coints får du for at vende tilbage.

Den 15. november skifter Star Wars: The Old Republic ham og bliver et onlinerollespil, der som udgangspunkt er fuldstændig gratis at spille. Du kan nå helt til niveau 50 uden at betale én enkelt krone til udviklerne.

Men for at undgå klager fra gamle brugere, der har støttet spillet siden premieren sidste december, vil der komme kontante belønninger til alle gamle spillere. Jo flere måneder, din figur har tilbragt i Star Wars: The Old Republic, jo mere spillets møntfod, Cartel Coins, kommer der ind på din konto. Hvis du tilmed købte en Collector's Edition eller en Deluxe Edition, får du en ekstra pose penge oven i hatten.

Cartel Coins kan bruges til at stige hurtigere i level eller give hver figur et unikt særpræg i forhold til masserne. Det er via denne møntfod, at Star Wars: The Old Republic fremover skal tjene sig selv hjem.

Omvendt bliver det ikke uden kvaler, hvis man spiller onlinerollespillet uden at bruge penge. Det bliver markant mere tidskrævende for free-to-play-brugere at stige i level, med mindre de betaler et symbolsk beløb for at slippe for disse begrænsninger. Herudover er der rygter om, at du ikke kommer nær så hurtigt igennem køerne til servers, hvis ikke du abonnerer på Star Wars: The Old Republic.

Gamerne har ifølge BioWare taget godt imod den nye model:

- De første reaktioner har været ekstremt positive, både fra trofaste fans og fra nye medlemmer. Dem, som stadig har tænkt sig at betale et fast, månedligt abonnement for at spille spillet, kan forvente den samme gode spiloplevelse som hidtil, fortæller BioWare.

Bl.a. vil folk, der fortsætter deres månedlige abonnementer ufortrødent, få en fast sum Cartel Coins hver måned.

Star Wars: The Old Republic trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...