Eurogamer.dk

Nu kender vi hovedpersonen i GTA5

Parolen er 'fra øst til vest'.

Rockstar fortsætter med at løfte sløret for nyt om det kommende Grand Theft Auto 5. I dag kan udgiveren melde, at hovedpersonen bliver en pensioneret gangster fra de hårde mafiamiljøer på den amerikanske østkyst.

Han rejser til spillets hovedby, Los Santos, hvor han forsøger at opbygge en ny tilværelse fjernt fra de hårde makreller i de atlantiske byer. Det lykkes sjovt nok ikke, og hurtigt bliver han inddraget i kampen om storbyens territorier.

Rockstar har endnu ikke sat navn på hovedpersonen, men de har udsendt et billede af vedkommende på en jetski. Vi har tidligere set hans ansigt på nogle af de screenshots, der blev udsendt i november måned sidste år.

Den næste trailer fra GTA5 kommer den 14. november, hvor vi efter sigende kan forvente ny information om spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...