Eurogamer.dk

Diablo III får udvidelsespakke

Men hvad, hvornår, hvor meget, det ved vi ikke.

Blizzard vil kun bekræfte, at der er en udvidelsespakke på vej, ikke sige noget om selve indholdet.

Diablo 3 er som ventet blevet en gigantsucces for Blizzard Entertainment, og derfor arbejder udgiveren på i hvert fald én udvidelsespakke til rollespillet.

Det er kommet frem under Activision-Blizzards seneste kvartalregnskab, hvor udgiveren gør status på spillets første seks måneder på markedet.

Siden premieren i midten af maj er der solgt 10 mio. eksemplarer af spillet. Dette inkluderer tal for DVD-udgaver og digitale downloads og placerer dermed spillet blandt de bedst sælgende computerspil i de seneste fem år.

I øjeblikket er Diablo 3 nået til version 1.0.5, hvor den største nyskabelse var Monster Power-funktionen. Med denne kan folk selv stille på sværhedsgraden og få større belønninger for deres hårde(re) arbejde.

Sammen med firmaets status på salget kan de også bekræfte, at der er en udvidelsespakke på vej til Diablo 3.

- Vi har planlagt en udvidelse til Diablo 3, men jeg kan ikke sige noget om, hvornår vi forventer at sende den ud på markedet. Jeg synes altid den vigtigste facet er kvaliteten af udvidelserne og af gameplayet, og det bliver det primære fokus i vores tilgang, fortæller Mike Morhaime fra Blizzard.

Det andet af Blizzards store spil, StarCraft 2, har brugt næsten to et halvt år på at få sin første udvidelsespakke, Heart of the Swarm, parat til en lukket betatest.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...