Eurogamer.dk

Aliens vs. Predator fra 1999 bliver genoplivet

Denne gang som mod til Crysis 2.

Oldschool Dave arbejder på at genskabe Marine missionerne fra det gamle skydespil Aliens vs. Predator (1999) som et mod til Crysis 2. Projektet er døbt Aliens vs. Marine.

Han har lagt en video ud på CryDev.net forumet (som du kan se i nederst). Kort sagt ser spiller rigtigt godt ud. Grafikken og belysningen - det hele er af en kvalitet som man efterhånden forventer i 2012. Vi får dog ikke nogen Aliens at se.

Aliens vs. Marine kommer kun ud til PC. I modsætningen til det gamle kommer der ikke til at være regeneration eller mulighed for at gemme hele tiden. Til gengæld kommer der til at være meget hurtige Aliens og mulighed for at se statistik for ting man har fortaget sig i spillet.

Her ses en video fra det gamle Aliens vs. Predator:

Og her en video af Aliens vs. Marine projektet:

Aliens vs,. Predator blev officielt genoplivet for 2 år siden af Sega i samarbejde med den udvikleren bag det originale, Rebellion. Spillet var udmærket, men formåede aldrig helt at blive populært.

Sega har planer om at prøve igen i starten af 2013 med Aliens: Colonial Marines, som udvikles i samarbejde med Gearbox (udvikleren bag Borderlands).

Men formår nogen af disse spille at tage titlen som det bedste Aliens spil fra AVP? Det bliver spændende at se.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...