Eurogamer.dk

League of Legends laver om på tingene

Riot har store planer for tredie sæson men hvad er de?

Ligesom sidste år har Riot planer om betydelige ændringer når næste sæson skal starte. Sidste år så vi ændringer som nye items, ændring af hvordan "jungle" fungerer i spillet og ændringer i Masteries. Men hvad kan vi forvente i år?

"Alt i alt er vi godt tilfredse med udvalget af Champions til alle niveauer, og varieteten i de vindende strategier som bliver brugt," skriver Morello. "Men vi synes der stadig er måder vi kan forbedre spillets tempo, enkelte Champions roller og muligheden for tilpasning."

Men selv om Riot har lagt flere beskeder ud om de kommende ændring, er der stadig et gevaldigt mangel på reél information, hvilket brugere på Reddit også har været hurtige til at påpege. "For dem af jer som følger vores beskeder, kan det vi har lagt ud godt virke lidt tyndt," skriver Morello til brugerne på Reddit. "Vi har valgt at gøre det sådan af flere grunde."

Riot mener det er vigtigere for spillerne at kende til konteksten før de får ændringerne at se. Derfor bliver ændringerne nu gradvist afsløret inde på deres hjemmeside. Indtil videre er der lagt information op om hvad vi kan forvente af ændring til items i sæson 3. "Vi vil gerne fikse de eksisterende problemer som der er med items, samtidigt med at vi prøver at skabe flere valgmuligheder," skriver Riots Xypherous på deres forum.

League of Legends er en af de største spil i verden, og er ikke blevet det ved at Riot vender det døve øre til deres spillere. Derfor kan man godt forvente at uanset hvad de finder på, skal resultatet nok blive godt.

Nogle af ændringerne er allerede indført, vigtigst af alt det nye 3v3 map. De andre bliver som sagt gradvist afsløret på Riots hjemmeside i løbet af de næste par dage.

Nedenunder ses Riots gennemgang af den opdaterede Twisted Treeline.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...