Eurogamer.dk

GTA5 kan sælge 25 mio. kopier

En analytiker tager bladet fra munden og placerer GTA5 i sværvægterklassen.

Kan spillet blive vor tids Super Mario Bros.?

Forventningerne er store til næste års Grand Theft Auto 5. Men ifølge en spilanalytiker, Jesse Divnich fra firmaet Electronic Entertainment Design and Research, så kan spillet blive et definerende øjeblik i vor tids spilbranche.

Hans beregninger tyder nemlig på, at det samlede salg kan ende på den gode side af 25 mio. eksemplarer i løbet af det første år på markedet. Det udtaler Divnich til Now Gamer.

Det enorme salgspotentiale skyldes dels GTA's varemærke, dels at vi befinder os på et sent tidspunkt i konsolgenerationen, hvor udbredelsen af Playstation 3 og Xbox 360 næsten ikke kan blive bedre.

Han mener ikke, at det får nogen indvirkning, at spillet formentlig udkommer i marts eller april måned frem for julemånederne. Interessen vil være lige stor uanset hvornår GTA 5 udgives, udtaler han.

Hvis tallet holder stik, kan Grand Theft Auto 5 træde ind i klubben af bedst sælgende computerspil i historien. Det er titler som Mario Kart Wii, Super Mario Bros. og Nintendogs, der befinder sig i det leje.

GTA: San Andreas solgte 17,3 mio. eksemplarer.

Grand Theft Auto 5 har været påfaldende anonym i næsten et år. Rockstar udsendte en videotrailer i november sidste år, men først i sidste uge dukkede der afgørende nyt op fra spillet. Ifølge Rockstar er der premiere på en helt ny video den 14. november.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...